Mijn naam is Chinon Schouten! Oprichtster van Novi Pogled.

Toen ik in 2014 voor het eerst Bosnië-Herzegovina bezocht in een door mijn toenmalige school georganiseerde vrijwilligersweek, wist ik niet wat me overkwam. De kleuren van het water, de overweldigend hoge bergen, de gastvrijheid van mensen zoals je die nooit gekend hebt. Na alle indrukken moest ik aarden, en direct daarna stal het land mijn hart. Ondanks dat het een totaal andere wereld was waarin in was beland, voelde ik me vertrouwd en op mijn plek. Tijdens deze week heb ik met medestudenten een festival georganiseerd, elke dag in een andere stad, voor honderden kinderen per dag. De ontroering en de vreugde die me dit toen bracht, maakt dat ik het land nog altijd bezoek. Deze ervaring wil ik doorgeven aan anderen, maar dan net in een ander jasje.

 

Ik ben ervan overtuigd geraakt dat Bosnië een waardevolle ervaring kan bieden aan gezinnen die meer verbonden willen zijn.

 

Samen met mijn team bestaande uit verschillende professionals, wil ik een uitdagende en inspirerende week bieden voor gezinnen die daar behoeften aan hebben. Voel je welkom om contact op te nemen.

Ik ben Fleur van den Heuvel, traject en activiteiten begeleider bij Novi Pogled!

Sinds 2016 doe ik veel vrijwilligerswerk in het oosten van Europa, iets waar ik erg veel voldoening uit haal. Het gevoel iets voor een ander te kunnen betekenen en daar waardevolle inzichten voor terug te krijgen vind ik onbeschrijfelijk. 

 

In mijn vrije tijd ben ik werkzaam in de buitensport waar ik veel als instructeur in de Ardennen werk. Ik hou er van om uitdagingen aan te gaan en door te pakken daar waar een ander af zou haken. Ik hoop dan ook samen met jou en je gezin te kunnen kijken de mogelijkheden om jullie te ondersteunen in onderling herstel.

 

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen opzoek te gaan naar de beste versie van jouw gezin!