Voor een nieuw traject zijn wij opzoek naar deelnemers.
Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en heb je behoefte aan ‘verandering’? Deze oproep is voor mensen met mentale problemen. Mensen die niet lekker in hun vel zitten, mensen die vast zitten in hun patronen. Mensen die gemotiveerd zijn om daar wat mee te doen, mensen die steun kunnen gebruiken om een stap te zetten richting verbetering van hun leven.

 

Samen met het team van Novi Pogled  (‘Nieuw Zicht’) bied ik een reis van een week aan naar de Balkan. De week bestaat uit verschillende activiteiten en evaluatie momenten. Het doel hiervan is om samen tot waardevolle inzichten te komen die helpend kunnen zijn in het herstel.

 

Een keer iets totaal anders doen. Samenwerken en angsten overwinnen. Zelfvertrouwen laten groeien door je eigen krachten te kunnen ontdekken. Ken jij iemand die hier baat bij zou hebben, of herken jij jezelf in dit verhaal en wil je daar wat mee? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan kijken we samen of dit traject wat voor je kan betekenen.

 

Praktische info:
Er zijn kosten aan dit traject verbonden. Informatie hierover volgt zo snel mogelijk. De datum van vertrek wordt binnenkort bekendgemaakt.